PřeloučDnes.cz
PřeloučDnes.cz » Zpravodajství » Ekonomika, podnikání

Nebojíte se manuální práce? MSYM s.r.o. hledá posily!

07.10.2021
Před příchodem covidu se nezaměstnanost držela na velmi nízkých hodnotách, virus ale všechno změnil. Mnoho lidí přišlo o práci, řada firem zkrachovala. Ocitli jste se také v této situaci, nebo prostě jen přemýšlíte o změně zaměstnání, protože v tom současném už to není úplně ideální? Pro ty, kdo se nebojí manuální práce, máme skvělý tip.
Foto: msym.cz
MSYM s.r.o. je strojírenskou společností s historií od roku 1995. Obor strojírenství v ČR vždy byl a jistě i vždy bude velmi vyhledávaný, najít si zaměstnání v této oblasti je tedy perspektivní i s ohledem na budoucnost.

Zaměření na výrobu kovových konstrukcí a dílů


MSYM s.r.o. se zaměřuje na výrobu kovových konstrukcí a jejich dílů. Nabízí služby CNC pálení laserem, vysekávání, CNC ohýbání, ohraňování a CNC soustružení. Má bohaté strojní vybavení, které je neustále rozšiřováno, máte tedy možnost pracovat zde s moderními kvalitními technologiemi.

Zčásti se však pracuje i ručně. Firma zajišťuje také pneumatické nýtování, vrtání a závitování (na stolních vrtačkách), brousí díly po svařování nebo provádí montáže, tedy sestavování celků dle požadavků zákazníka.

Pracovní činnost tedy rozhodně není jednotvárná. S každou zakázkou přichází nová výzva.

Do nových pracovních prostor je třeba nové pracovní síly


Společnost začala v roce 1995, tehdy dělala hlavně obrábění a svařované konstrukce. O dva roky později přidala vlastní dopravu ke klientům, postupně zahájila zpracování tenkých plechů, koupila první kombinovaný stroj a ohraňovací lis.

Jak šel čas dál, stále se rozrůstala, posilovala vybavení a taktéž prostory. V letošním roce modernizovala vybavení a vystavila další výrobní prostory. Zakázek přibývá, proto je třeba rozšiřovat vybavení a také pracovní sílu. Přiložíte ruku k dílu?

Práce ve stabilní české společnosti


Aktuálně firma poptává pracovníky na obsluhu ohraňovacího lisu a montážní dělníky/dělnice. Obě tyto pozice musí zastávat pečlivá, spolehlivá, a hlavně zodpovědná osoba, pro kterou není manuální práce sprosté slovo. Praxe ve strojírenské výrobě je sice výhodou, avšak ne nutností. Nutností je naopak chuť se neustále rozvíjet a také schopnost číst výkresovou dokumentaci.

Ve firmě se pracuje na dvě směny, ranní je od 6 do 14 hodin, odpolední od 14 do 22 hodin. Toto rozložení je mezi zaměstnanci oblíbené, protože vám zbývá čas i na soukromý život. Zároveň je život tak nějak pestřejší, než kdybyste denně chodili do práce od 9 do 5. Jednou máte volné odpoledne, jindy zase ráno, což se hodí pro vyřizování nejrůznějších věcí.

Z firemních benefitů pak jmenujme 25 dní dovolené a firemní stravování za dobré ceny. Nástup na obě pozice je možný ihned, stačí se ozvat. A pokud byste si pro firmu přáli pracovat, jen na jiné pozici, rovněž ji neváhejte kontaktovat. Ideálně přímo přes kontaktní formulář u nabídky zaměstnání.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Ekonomika, podnikání

Pojišťovny lidem loni vyplatily 10 miliard za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí

Téměř deset miliard korun - tolik loni vyplatily pojišťovny lidem. Pojistné plnění se nejčastěji vztahovalo na úrazy, za které klienti získali šest miliard korun. Druhou nejobjemnější položkou bylo plnění za invaliditu, vážné nemoci nebo dlouhodobou ...

ČSÚ: Podíl licencovaných patentů je v Česku stále nízký

Celkový počet licencí na ochranu průmyslového vlastnictví dosáhl v minulém roce 890, nejvíce z nich připadlo na patenty. Firmy, vysoké školy a veřejné ...

Emise nebezpečných látek zůstávají vyšší než před dvěma lety. Největší znečišťovatelé jsou uhelné elektrárny

Za největší znečišťovatele roku 2022 lze označit uhelné elektrárny. Kromě emisí oxidu uhličitého a jiných skleníkových plynů nebo plynů způsobujících ...

Česká ekonomika balancuje na hraně, hrubý domácí produkt v 1. čtvrtletí stagnoval

Hrubý domácí produkt v 1. čtvrtletí stagnoval. Pokračoval reálný propad spotřeby domácností a nižší byla i tvorba zásob. Na druhé straně sílila zahran ...

České domácnosti v roce 2022 rekordně šetřily elektřinou

Spotřeba elektřiny v loňském roce meziročně poklesla o 3,9 %, domácnosti si připsaly dokonce rekordní devítiprocentní úsporu. Dokládají to statistiky ...





Pátek 19.4.2024
Pardubický kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes