PřeloučDnes.cz
PřeloučDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Svojšický Podzim 2014

Kdy:
Sobota 13.09.2014 od 13:00 hod
Kde:
Kulturní areál, Svojšice u Přelouče
Sdílet:

Soutěžní přehlídka trampských a country skupin

Ve Svojšicích byla dlouholetá tradice trampských festivalů. Nejprve byl zrušen Svojšický Letorost a potom i Svojšický Slunovrat byl přenesen do Pardubic. V roce 2006 byl i tento legendární festival úplně zrušen. Proto jsme se již před několika lety rozhodli uspořádat festival vlastní a vrátit se k původní myšlence kamarádského setkání kapel a příznivců hudebního žánru trampské a country hudby. Jde o festival mnohem menší. Našimi ambicemi není přilákat do Svojšic tisíce lidí na známé skupiny, ale dát prostor tomu, aby se u nás sešly skupiny, které nemají tolik příležitostí na jiných festivalech.

Festival je pořádán za podpory obce Svojšice a Pardubického kraje ve svojšickém kulturním areálu, kde byly dříve pořádány festivaly Svojšický Letorost a Svojšický Slunovrat. Zde je zajištěno občerstvení a možnost přespat ve vlastních stanech. Letos to bude již 11. ročník a mezi country skupinami je již dobře známý. První ročníky festivalu byly pořádány v Hostinci "U lípy", v roce 2004 jsme se přestěhovali do Hospůdky v areálu Svojšice. Od roku 2006 se festival pořádá v přírodním amfiteátru Kulturního areálu Svojšice.

Účinkují: Country Colaps - Pardubice Avízo - Jablonec nad Nisou Lazareth - České Budějovice Parťáci - Pardubice Klíč od nepokoje - Lysá nad Labem Whiskey before breakfast - Ostrava Otisk - Nový Rychnov Naopak - Dobříš CK Band - Choceň Koyoti - Rtyně v Podkrkonoší Bluegrass friends - Ml. Boleslav Choroši - Střední Čechy Marod - Ostrava Nawostro - Červené Pečky Michal Tučný revival - Rtyně v Podkrkonoší Host večera: CHRPA - Chrudim Večerní country bál: NAWOSTRO - Červené Pečky..

Cena vstupenky na celý program je 100,- Kč za osobu. Všechny skupiny vystupují zdarma bez nároku na honorář a budou odměněny suvenýry. Tři nejlepší skupiny budou navíc odměněny věcnými dary.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



37,06693649292